Ullared

I lördags när vi körde mot Ullared va det jätte fint väder. Hade en mysig dag på Ullared med tjejerna. Men på hemvägen så va det hemskt väder att köra i mörker. Fick köra mellan 80km/h hela motorvägen hem. Men vi körde försiktigt och stötta varandra! Handla för 4000kr men känns så lite nu när man kom hem och packa upp allt. 

resor, shopping& skönhet, vardag | | Kommentera |

Rutiner

Vet jag har varit dålig med mitt bloggandet. Men varit så sjukt upptagen med de nya jobbet och komma in i andra rutiner.


I fredags så fick jag äntligen va med Gisela själv! Kändes som hundra år sedan hon och jag va själva. Alla som känner mig vet jag älskar att vara mycket vänner om man umgås, men ibland behöver man ha lite egen tid med sin bästis! Vi hade en mysig dag på stan med lite shopping innan vi skulle iväg på bio och se 50 shades darker! När vi kom hem så börja vi färga hår och Gisela klippte mig! Super nöjd. Ska börja klippa mig varannan månad, så va beredd Gisela! 

I lördags var jag i Ullared med mina fina tjejer. Super mysig dag! Handlade ganska mycket men tänkte göra ett annat inlägg för det. 

I söndags så hade jag och Viktor en mysig brunch på espresso house sedan passa vi på att handla mat för veckan när vi ändå hade bil. 

Vi ska köra noll kalorier denna veckan vilket är sjukt jobbigt. Mest för jag blir så sötsugen under lingonveckan 🙈 men chokladprotien hjälper lite! Känns skönt också att få in gymmet nu. 

Så idag har jag ätit: 
frukost: 3 kalkon skivor ( är inte så hungrig på morgonen) 
Mellanmål: banan och två kalkon skivor 
Lunch: stekt lax med baby spenat 💪
Middag: protein shake och mer kalkon 🙈 

Får se i slutet av denna veckan om lite muskler vill komma fram under fettet, haha! 

träning& kost, vardag | | Kommentera |

Nytt jobb!

Idag börjar jag mitt nya jobb på Skånetrafiken. Ska bli spännande! Men samtidigt tycker jag de är jobbigt att börja nya jobb. Vill bara stanna nu och hinna lära känna nya kollegor. 

Ska även jobba till klockan 22:00 idag och jag brukar gå och lägga mig senast 23:00... Så får se om jag somnar på jobb eller vad! 😂

Nu har jag ätit frukost och kollat på lite vloggar. Och ska snart ner och träna innan jag behöver fixa mig för att röra mig mot jobb! 

vardag | | Kommentera |
Upp